ВСТУП-2022 ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ

ВСТУП-2022: ЩОБИ СТАТИ СТУДЕНТОМ ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ, ІНОЗЕМЦЮ ПОТРІБНО ЗДІЙСНИТИ П’ЯТЬ КРОКІВ

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет у своєму телеграм-каналі зазначив, що попри повномасштабну російську агресію, заклади вищої освіти продовжують організовувати навчання для іноземців та запрошувати майбутніх студентів з інших країн до університетів нашої держави. 

Приймання на навчання іноземців для здобуття ступенів молодшого бакалавра, бакалавра, магістра та доктора філософії в українських закладах освіти може здійснюватися тричі на рік. Також упродовж року іноземців приймають на навчання в аспірантуру, докторантуру, за програмами підготовчого факультету (підрозділу), з вивчення державної мови та/або мови навчання, а також здобуття післядипломної освіти, підвищення кваліфікації та стажування.

Іноземці, які бажають навчатися в українських університетах, мають звернутися до закладу вищої освіти, щоб отримати запрошення. Цього року навчання для іноземців у закладах освіти України здійснюється очно та/або дистанційно. Як для очного, так і дистанційного вступу, необхідно отримати запрошення на навчання. Термін дії запрошення – 1 рік.

Вибрати університет можна на сайті.

Детальна інформація на сайті МОН України