Студенти та працівники Міжнародного університету бізнесу і права побували на  презентації«Книги пам’яті полеглих за Батьківщину», яка відбулася 3 жовтня в читальній залі Наукової бібліотеки Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова, на якій було   вшановано найвідданіших синів та доньок нашої Батьківщини.

Цей важливий та емоційний захід було організовано спільними зусиллями співробітників Наукової бібліотеки та авторів і учасників проєкту «Герої не вмирають»: доктора педагогічних наук, професора С.І. Якименко, викладачів та студентів кафедри початкової та дошкільної освіти педагогічного факультету Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського. Учасники проєкту поставили за мету зібрати та опублікувати життєві історії військових – мешканців Миколаївської області, які віддали своє життя у боротьбі з російським агресором. Щемливі вірші, проникливі мелодії, фото та відео бійців, особисті історії та спогади нікого з учасників та глядачів не залишили байдужими. А представлені на виставці книги, рештки розірваних снарядів та сигнал повітряної тривоги за вікном ще раз нагадали, які страшні часи переживає зараз український народ.
Такі заходи – це наш невеличкий внесок у збереження пам’яті про тих, хто віддав своє життя за Україну, за своє місто, свою родину, за вільне та мирне майбутнє. Це знак нашої безмежної вдячності і шани.