Подача заяв на основі 11 класів (ПЗСО) та диплома кваліфікованого робітника (КР)

УВАГА!  5 липня, почалося приймання заяв до закладів фахової передвищої освіти від вступників на основі 11 класів (ПЗСО) та диплома кваліфікованого робітника (КР). Максимально можна подати 15 заяв, зокрема 5 на бюджет.
Приймання заяв на бюджет та контракт триває до 22 липня (18:00) — для вступу за співбесідами, творчими конкурсами; 2 серпня (18:00) — для вступу за сертифікатами НМТ (ЗНО).

Подання заяв відбувається через електронний кабінет вступника на сайті ЄДЕБО.
Перед поданням наполегливо радимо ознайомитися з інструкціями: текстова;відео; помилки та необхідні дії.   Важливо: після подання першої заяви в електронному кабінеті нічого змінити неможливо, уважно перевірте внесені дані;якщо ви маєте право на пільгу, то ДО подання заяв рекомендуємо звернутися до найближчого закладу освіти з підтверджувальними документами для внесення інформації в Реєстр осіб зі спеціальними умовами вступу. Відтак ваша пільга відображатиметься в розділі «Спеціальні умови вступу»; до кожної заяви необхідно додати текст мотиваційного листа. Він має відповідати вимогам, визначеним закладом освіти до конкретної конкурсної пропозиції. Ознайомтеся з ними у вкладці «Вимоги» в модулі подання заяв;усі подані заяви відображаються у відповідному меню електронного кабінету,однак вони можуть з’явитися там не одразу, а через певний час;ви можете скасувати подану заяву, якщо вона ще не була розглянута закладом освіти. Для цього оберіть потрібну заяву й у вкладці «Активні дії» натисніть «Скасувати».Списки вступників, рекомендованих до зарахування, будуть оприлюднені до 7 серпня. Підтвердити вибір місця навчання на бюджет потрібно буде до 12 серпня. Зарахування на бюджет триватиме до 14 серпня, а на контракт — до 30 серпня.